COMENCEN LES OBRES (BUTLLETÍ INFORMATIU 24 de febrer nº 541. Any 2019)



Com ja sabeu, l’any 2017 va resultar escollit en el procés participatiu del Pla d’Acció Municipal (PAM)  l’adequació com a Centre Obert del local que usa l’esplai parroquial Grup Colònies  Ca n’Anglada per un import de 180.000 e. Amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, es va encarregar el projecte tècnic a l’empresa OIKOSVIA ARQUITECTURA. Obtinguts els permisos del Bisbat, firmat el corresponent conveni amb  l’Ajuntament i obtinguda la preceptiva llicència municipal, les obres començaran,  si Déu vol, la setmana vinent. 

Certament, esperàvem amb candeletes aquest moment, tenint molt present que l’espai necessitava una actuació urgent, que s’anava demorant excessivament i que comportava que tant els infants com els responsables, monitors i animadors no poguessin fer les seves   activitats en les millors condicions. 

Tinguem present que, per exemple, durant la setmana, a l’Esplai Diari hi participen al voltant d’un centenar d’infants, adolescents i joves, amb els que es fa un treball d’acompanyament i de reforç escolar i d’altres habilitats personals i socials necessàries per al seu creixement humà. 

Mentre durin les obres, el teatre quedarà ocupat per totes les coses que hi havia en els locals que seran reformats, inclosa la secretaria. Així mateix l’Esplai podrà usar la Cripta i també, gràcies a la bona disposició de l’Escola Parroquial Ramon Pont, podrà comptar amb algunes aules de la planta baixa, a més a més del pati. Esperem que estiguin enllestides en el termini previst i que ben aviat puguem inaugurar i reutilitzar aquest espai ja com a Centre Obert homologat. 

Per altra banda, hem reparat les escales d’accés al campanar i hem pintat i impermeabilitzat el terra on hi ha les campanes, de manera que ara s’hi podrà accedir amb tota tranquil·litat. Precisament en obres de manteniment com aquestes van destinades les col·lectes de cada primer diumenge de mes, per la qual cosa, aprofito per a donar-vos  les gràcies per la vostra generositat.  

Mn. Joan Làzaro i Padrós