“CRIST VIU” IX (BUTLLETÍ INFORMATIU 2 de juny nº 555. Any 2019)



En aquest diumenge en que celebrem la solemnitat de Ascensió del Senyor, continuem la lectura compartida de l’exhortació del Papa Francesc “Crist viu”,  capítol IV: “El gran anunci per a tots els joves”, amb el subtítol: “Crist et salva”: 

“*La segona veritat és que Crist, per amor, es va lliurar fins al final per salvar-te. Els seus braços oberts a la creu són el signe més preciós d’un amic capaç d’arribar fins a l’extrem: <> (Jn 13,1) (nº 118)

*Aquest Crist que en la creu ens va salvar dels nostres pecats, amb aquest mateix poder del seu lliurament total continua salvant-nos i rescatant-nos avui. Mira la seva creu, aferra’t a ell, deixa’t salvar, perquè <>. I si peques i t’allunyes, ell torna a aixecar-te amb el poder de la seva creu.  No oblidis mai que <> (nº 119)

*El seu perdó i la seva salvació no són pas una cosa que hàgim comprat, o que hàgim d’adquirir amb les nostres obres o amb els nostres esforços. Ell ens perdona i ens allibera gratis. El seu lliurament en la creu és quelcom tan gran que nosaltres no podem ni devem pagar-ho; només hem de rebre-ho amb immensa gratitud i amb l’alegria de ser tan estimats abans que poguéssim imaginar-ho: <> (1Jn 4,19) (nº 121). 

Que així sigui! 


 Mn. Joan Làzaro i Padrós