“CRIST VIU” X (BUTLLETÍ INFORMATIU 9 de juny nº 556. Any 2019)


Som el  diumenge de Pentecosta i dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar, amb el lema “Som missió”. És la força de l’Esperit Sant la que ens permet continuar la missió encetada per Jesús nostre Senyor.  “Crist viu”,  i ho fa amb aquesta presència nova. Continuem compartint,  allò que el Papa Francesc  ens en diu en el capítol IV: “El gran anunci per a tots els joves”, amb el subtítol: “ L’Esperit dona vida ”:

“*En aquestes tres veritats– Déu t’estima. Crist és el teu salvador, ell viu– apareix el Pare Déu i apareix Jesús. On hi ha el Pare i Jesucrist, també hi ha l’Esperit Sant. És ell qui està darrere, és ell qui prepara i obre els cors perquè rebin aquest anunci, és el qui manté viva aquesta experiència de salvació, és ell qui t’ajudarà a créixer en aquesta alegria si el deixes actuar. L’Esperit Sant omple el cor de Crist ressuscitat i des d’allí es vessa en la teva vida com una deu. I , quan el reps, l’Esperit Sant et fa entrar cada vegada més en el cor de Crist perquè t’omplis cada vegada més del seu amor, de la seva llum i de la seva força (nº 130)

*Invoca cada dia l’Esperit Sant,  perquè renovi constantment en tu l’experiència del gran anunci. Per què no? No et perds res, i ell pot canviar la teva vida, pot il·luminar-la i donar-li un rumb millor. No et mutila, no et pren res, sinó que t’ajuda a trobar el que necessites de la millor manera. Necessites amor? No el trobaràs pas en el desenfrenament, fent servir els altres, posseint altres persones i dominant-les. El trobaràs d’una manera que veritablement et farà feliç. Busques intensitat? No la viuràs acumulant objectes, gastant diners, corrent desesperat darrere de coses d’aquest món. Arribarà d’una forma més bonica i satisfactòria si et deixes impulsar per l’Esperit Sant (nº 131)”. Que així sigui!                         

Mn. Joan Làzaro i Padrós